Imię i nazwisko *
E-mail
Opinia *
Dodaj dwie cyfry: [3 + 1]*
 

Opinie

Paweł Klocek13.06.2017
Byłem i wrócę mega klimat mega ludzie mega baseny naprawdę warto tu wpaść i się samemu przekonać nie raz za pewne tu wrócimy
edytka07.01.2017
bardzo fajnie nigdy nie przeSZyłam tak wspaniałych zdarzeń byłam tam już 2 ray na nartach tera jadę 3 raZ w poniEdziałek już zacZełam się pakować kto tam jeszcze nie był polecam kuchnia wspaniała a stół sZwecki najlepszy. :D
Marek Bartniczuk 01.01.2017
Właśnie kończę tu rodzinny pobyt plus impreza sylwestrowa, jest rewelacyjnie mila atmosfera dobre warunki a jedzenie zapomnijcie o odchudzaniu jest tak pysznie ze nawet moje dzieci niejadki wszystko wcinaly
Małgorzata Gryniewicz02.12.2016
Wybieramy się na wyjazd Sylwestrowy i już się nie mogę doczekać ,bo podobno jest super i po rozmowie z ludzmi ktorzy się tym zajmują, już też tak sądzę !!!!!!!!
Michaś Wojsław 11.10.2016
Było spoko.Kulig z pochodniami jest supi.
Bogdan Skrzypek06.09.2016
Jak najbardziej polecam pobyt w tym DW właściciele po prostu bajka wspaniali ludzie , wyżywienie super bardzo smaczna kuchnia .
Alicja10.06.2016
Tydzień temu wróciłam z zielonej szkoły. Posiłki urozmaicone, przeróżne sałatki, pizza, zapiekanki. Nikt nie mógł być głodny. Nawet największe niejadki znalazły coś dla siebie.Rewelacja
Mietek 20.02.2016
Byłem w Jędrolu na obozie narciarskim już 4 razy, a ośrodek co roku mile mnie zaskakuje. Jedzenie jest jak niego w gębie... Obsługa bardzo miła... Stok dobrze naśnieżony.... CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ
Felicja25.01.2016
byłam w jendrolu tam jest pięknie basen sauna blisko jest stok jak nigdzie nie możesz jechać w zime to nic ale jak jesteś wolny to tam jeć Polecam
piotr_kryszewski@yahoo.com24.09.2015
Będę 30.09.15 z wycieczką z Radomia.Ale jak widzę to już jest ok.Wystarczy że są baseny.
Iza Cyr28.06.2015
Byłam w Jędrolu na wycieczce pracowniczej. Trzy piękne dni. Właścicielka Pani Teresa to bardzo miła Pani. Potrafiła tak zorganizować dzień ze nie było dla Niej żadnych problemow jeśli chodzi o przeniesienie godziny posiłków czy załatwienie innych spraw. A jedzenie??? Po prostu WESELE. Dużo, smacznie, urozmaicone, ładnie podane. Pokoje czyste, łazienki chyba dopiero co wyremontowane. POLECAM
Wikaxd12.06.2015
byłam tam wczoraj i była naprawde fajnie. duzo atrakcji baseny , dyskoteki , bilardy no super!! miła obsługa !! ładne pokoje .. wszystko co byscie chcieli to tam jest . POLECAM !!!! kto tam jeszcze nie był to musi tam pojechać :D!!!!
Jula350516.03.2015
ekstra :)
Jula14.03.2015
Byłam tam już 3 razy i naprawdę polecam pyszne jedzenie, a przede wszystkim wspaniały klimat.
marcin ten od 22.12.2014
Jeździmy tam z małżonką od kilkunastu lat. Zawsze jest świetna atmosfera a obsługa i wyżywienie cudowne. Szczególne pozdrowienia dla "góralki" z nizin.
ratownik27.10.2014
Było zaj.......!!!
D.Z.06.07.2014
Drugi raz "zielona szkoła" z drugoklasistami:) miejsce bezpieczne, zapewnione wszystkie wygody. Basen robi furorę:) do tego życzliwa obsługa, nastawiona na pobyt dzieci. wyżywienie świetne. Gospodyni zawsze uśmiechnięta i służąca radą i pomocą. Pobyt udany pod każdym względem a miejsce godne polecenia. Pozdrawiamy:)))
Aduuu18.06.2014
Jedziemy tam za 19 dni na obóz , na pewno będzie cudownie tańczyć na tych świetnych salach. :)
Dawid Pakuła07.06.2014
Byłem na wycieczce wczoraj wróciłem i mogę powiedzieć że super było :)
Natalia30.05.2014
jadę tam na zieloną szkołę, myślę że jak są takie pozytywne opinie to będzie tam fajnie.Pani nam powiedziała że jest podobno dobre jedzenie, tenis stołowy, baseny i huśtawki będzie na pewno super więc polecam
wiktoria kozieł13.05.2014
będe jehała tam na wycieczke z klasą mam nadzieje rze będzie fajnie
Nolka01.10.2013
Zajebiste
Pawełm Murawski13.07.2013
Ośrodek Super POLECAM WSZYSTKIM miła obsługa byłem pierwszy raz w górach i bardzo mi sie spodobało napewno tam wróce ;) pozdrowienia dla calej obsługi ;) za rok sie spodkamy ;)
Jonson13.07.2013
Polecam :)
Paweł Żurek25.06.2013
Byłem tam dwa razy na wakacjach i było wspaniale. Baseny, smaczne jedzenie, dobre warunki lokalowe. Żyć nie umierać !!!!!!!!!
Katarzyna Matłosz24.06.2013
W Jędrolu była zimą na obozie, w sierpniu jedziemy tam na kolonie. Cudowne przeżycie wolnego czasu dla dzieci i dorosłych, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam wszystkim.
pati i daniel04.07.2012
Jeszcze tam nie byłam, ale myślę, że jest super - wywnioskowałam to z tego, że słyszałam same pochwały dla tego ośrodka ... ;)
jankowska24.06.2012
noo moze byc
Michel14.06.2012
2 razy spędziłam swój czas na obozie w Jędrolu i było zaje... fajnie. Nigdy nie przeżyłam takiego czegoś w każdym innym ośrodku. Dobre jedzenie, dobrze wyposażone pokoje i wspaniałe atrakcje: baseny, boisko, pagórek, huśtawki i mini gry; piłkarzyki i tenis bilard. W tym roku również jadę. Naprawdę polecam PS:To jest i wyłącznie prawda, a jeżeli ktoś uważa inaczej to niech się zastanowi jeszcze raz o czym tak naprawdę powinien pomyśleć!!!!!! ;*
:)05.06.2012
Dopiero dziś odkryłem Pana stronę więc i krnamteoz mocno spf3źniony. No krnamteoz to może nie jest, bo wszystko napisał Piwowski ale miło wiedzieć, że:- nie tylko mnie poruszyła trafność spostrzeżeń twf3rcy Rejsu - Pan Piwowski jest utalentowany także i po pif3rze - obecna atmosfera polityczna może zaowocować filmem Rejs II.
sbinka24.04.2012
Jedziemy tam za 3 tygodnie, na 3 dniową i czytając opinie, twierdzę, że będzie super!
Klejnot10.04.2012
Właśnie spędziliśmy tu Święta Wielkanocne 2012r. Bardzo dziękujemy właścicielce oraz obsłudze za wspaniałą i miłą atmosferę i życzliwość. Jedzonko przepyszne (i dużo). Bardzo ważne jak dla mnie czyściutko i milutko. BARDZO POLECAM!
d.g.30.03.2012
Ja do " Jędrola " jadę dopiero 14 - 16 maja czy opłaca się jechać i czy by można było pokój z balkonem dla 3 osób ; ] bardzo bym prosiła właścicieli z góry dziękuję ; ]
Karuśśś22.03.2012
ja jade 8 sierpnia
EuN15.03.2012
haha to jesteśmy w tej samej klasie bo nam dzisiaj pani pokazywała jedziemy a i b nie moge się doczekać. A i PS współczuje kolesiowi mającemu wyrko pod TV :D
Aga15.03.2012
Jedzie tam cala klasa 1a i b gimnazjum wlasnie dzis pani pokazywala nam zdjecie kazdy jest zachwycony
Wieczorek03.03.2012
Byłam tu na zielonej szkole. Polecam w 100%. Jedzenie dobre, miła obsługa i przede wszystkim jest czysto
gosc29.02.2012
Pomimo ze bylismy tylko jedna noc "u Jedrola" polecam w 100 % czysto, miło i przyjemnie. Sniadanie krolewskie' wyciag przy pensjonacie. Basen wewnetrzny sauna bilard pilkarzyki ping pong.
Mudzin11.02.2012
ile kosztuje doba ? wie ktos??
0rzel04.02.2012
Dziś wróciłem było zaje******
Patryk kartofel03.02.2012
super, super jeszcze raz super. Patryk kartofel ,mma nr gg 34650304 ; )
Anka26.01.2012
było git
Dave24.01.2012
Byłam u Jędroli na początku stycznia.Rewelacja cudowni wspaniali i przemili ludzie.Pensjonat cudowny w pokojach czysto a jedzenie pierwsza klasa.Wrócę tam na pewno.Aha przepraszam jeszcze raz za szampana:)
brust13.01.2012
było zaj@#$%^&* naprawde polecam
oliwier11.01.2012
p-o-l-e-c-a-m
Justyna M,E,W,O10.01.2012
byłem w tym hotelu i bardzo mi sie podobało polecam sie tam wybrac duzo atrakcji bardzo lubie tam przybywac i jeszcze raz bym tam chcial pojechac polecam ten hotel...
oaza z sosnowca07.01.2012
gdyby się ktos wybierał do Zakopanego, to zdecydowanie odradzam - tłumy, przepychanka, drożyzna i złodzieje,.. Natomiast u Jędroli wszystko o.k. Ceny atrakcyjne, JEDZENIE HIPER WYPASIONE, swoboda na stoku, darmowy basen kryty,... Byłem tam raz zimą z dziećmi (5 i 8 lat) i wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Wierze że znajdziemy czas na ponowny wyjazd do Jedroli.
Hej20.08.2011
bylo sie tam w sierpniu 2011 polecam ten osrodek kazdemu wszystko super
skowronnek19.08.2011
moja córa była od 9-18 w tym ośrodku na koloni i bardzo jej się podobało, mówiła, że jedzenie było b.dobre, miła obsługa i co najważniejsze było czysto w pokojach i basenach po prostu super i przeprasza za bałagan w łazience od pokoju 23 :D
ćwielowska04.08.2011
super
Mama dzieci21.07.2011
moja córka była tam dwa razy z obozem bardzo jej się podobało powiedziała ze było bardzo miła opsłóga i mili pracownic , terz było bardzo czysto imilo bardzo ladne pokoje ibaseny myśle ze kiedyś zniom ttam przyjade
Wienconek11.07.2011
Moje dzieci po raz drugi były w Jędrolu na obozie. Za każdym razem odbierałam je sama z Suchego. Bardzo polecam ten ośrodek. Warunki lokalowe w standardzie przeciętnym, ale czysto. Baseny bardzo fajne. Ale obsługa - to warto bardzo chwalić. Właściciele i pozostali pracownicy super. Pomagają, dogadzają. Jedzenie wyśmienite. Nawet największe niejadki nie chodzą głodne. Opieka była zachwycona współpracą z właścicielami. Mimo, że powinno się dzieciom zmieniać otoczenie za rok obóz znowu tam jedzie.
Lyski06.07.2011
Byłam tam na koloniach w 2009r. i było mega odjazdowo. DW super jedzenie super, okolica świetna, a najlepsze to baseny. Gdy wtedy tam byłam nie było jeszcze tarasu do opalania ale i tak było super. Polecam:)
Marta Nowy Tomyśl02.07.2011
Byliśmy na 3-dniowej wycieczce i bardzo polecamy, super warunki (na pewno tam wrócimy).
Ostrowski27.06.2011
Byłam tu na wycieczce 2011r. i było super. Dobre jedzenie, dwa baseny.
Marcin Nowy Tomyśl09.06.2011
Byliśmy w ośrodku w maju 2011 r. grupą z Arcelor Mittal Kraków. Było wspaniale pod każdym względem. Kuchnia super, imprezy super,obsługa super i jeszcze basen ok. Atmosfera bardzo miła. Polecam ten ośrodek. Jak jeszcze tam nie byłeś to jedź nie czekaj:)
Justyna Częstochowa04.06.2011
Byłem tu na wycieczce szkolnej i mają tam dobre jedzenie, ładne pokoje, bilard,ping-pong,po prostu super pokój 25
Z 3 M21.05.2011
Byłam tutaj na wycieczce szkolnej. Ośrodek bardzo dobrze wyposażony, świetne jedzenie, przytulne pokoje i miła atmosfera. Polecam :)
Kasia19.05.2011
bardzo ładny ośrodek, w bardzo ciekawym miejscu. Bardzo czysto. wygodne kapcie. bardzo dobra kuchnia, oraz super huśtafki, wrażenia takie że stolec w poprzek staje
X17.05.2011
Polecam ...
natix14.02.2010
nie no ja tam byłam na zimowisku uczyłam się jazdy na nartach....ten ośrodek to ful wypas!!!!polecam
JacekGosiaBydgoszcz24.01.2010
Mario z Bydgoszczy to kozak instruktor polecamy wszystkim, najlepszy na świecie!!!! M A R I O I S T H E B E S T !!!!!!
jacek bydgoszcz24.01.2010
pozdr dla Mariana za 3 komplety nart, Marian za rok biore 5!! hahaha żebyś mnie nie zawiódł :))
GOSIA JACEK Bydgoscz24.01.2010
Przepraszamy za nocne imprezy :),ale oczywiście nie z naszej winy ;)) pozdr dla włascicieli, kucharek, instruktorów, całej obsługi, jestescie wspaniali, najlpsi!!!!!! spotkamy sie na pewno w przyszłym roku :)) :*** pokój nr 5
X24.01.2010
DOM U JĘDROLI ZAWSZE NAS ŚWIETNIE ZASPOKOI :)) SUUUUUUUPER!!!
X24.01.2010
super to mało powiedziane, naj, naj, najlepiej na swiecie-tak trzymać!!!!! BAJKA
gos24.01.2010
cudowne klimaty, atmosfera, stok, kuchnia, instruktorzy.... pozdrowienia dla całej ekipy, jesteście najlepsi!!!!
Koziołek24.01.2010
Co roku tam jade ale w tym nie moge...kontuzja . Pozdrowienia dla kucharek. Chętnie pojechałbym. Polecam
BANIQzaleszany24.01.2010
bylo super :D pozdrowienia dla kucharek. i przepraszamy za polamany klucz . POKoj nr 6 zandzi
lukasz kempa20.01.2010
jade tam ale widze ze jaes kool
ciekawy14.01.2010
po ile nocleg w 2-osobowym ? ;>
peppa !!!13.01.2010
ale się najadłam p
peppa !!!13.01.2010
spox żarcie
Kasia12.01.2010
Pozdrowinia Dla Wojtka z Wypozyczalni Nart od Wielbicielki :)
JUDziA:*11.01.2010
Heyka !!! Chciałam serdecznie was wszystkich pozdrowić i na tym KONIEC, THE END, BAY BAY, bON WŁAJAŻ
Małgosia z Gryfic10.01.2010
Już minęło sporo czasu kiedy ostatni raz gościłam z mężem u Państwa Jędrol,ale zawsze o nich pamiętam i wspominam rodzinną-przemiłą atmosferę.To są super wspaniali ludzie...mam nadzieję,że kiedyś jeszcze tam pojadę.Pozdrawiam serdecznie wszystkich z pensjonatu,a w Nowym Roku życzę wszystkiego najlepszego...
Hubert B.05.01.2010
Serdeczne polecam!! pyszne jedzenie, ful wypas...POZDROWIENIA Z WARSZAWY DLA PANI TERESKI I PANI IWONKI :) ORAZ DLA WSZYSTKICH:)
wioleta06.12.2009
SUPER
Michał26.11.2009
Napiszcie na którym piętrze najlepiej mieszkać i w jakim pokoju.
matix18.11.2009
byłem tam 4 razy na zimowisku , było zaj***ście
Miśka10.11.2009
Fajnie było
adaa03.11.2009
jezdimy tam ze szkola na zimowisko jezdze co roku....super jest!!!
karol30.10.2009
świetnie się wypoczywa, a po jedzeniu duże bąki
Michu.RSL22.10.2009
Dom wczasowy o bardzo wysokim standardzie, jestem pod wrażeniem. Zdjęcia odzwierciedlają rzeczywistośc, a jedzenie-palce lizac. Polecam !!!
Justynka08.10.2009
Super pensjonat,właściciele przesympatyczni a jedzenie najlepsze w świecie :)) napewno tam wrócę,gdy tylko będe miała okazję! Bardzo bardzo polecam.
Iwona05.09.2009
Miejsce cudowne, jedzenie pyszne, ale najważniejsze to cudowna rodzinna atmosfera:)Pozdrawiam p. Terenię i p. Iwonkę i całą resztę:*
mARCUS02.09.2009
na prawde opłaca się tutaj przyjechać
Justynka01.09.2009
Tutaj po prostu trzeba przyjechać i zobaczyć:) nie da się w słowach opisać jak tutaj jest! a jedzonko? bajeczne:) na pewno wrócę tu nie raz!
kacper25.08.2009
poprostu jest zajebiscie i przyjade na 100% w tym roku stok zar...isty obsługa mila Nic wiecej nie pragne;-)
krzysiek17.08.2009
Wróciłem z tego pensjonatu i bardzo mi się w nim podoba
x13.08.2009
Zajefanie ! dobre jedzenie i fajna obsługa ;] fajnie tam byłoo ^^
x-x-x09.08.2009
S.U.P.E.R ....
Z2916.06.2009
moje najlepsze wakacje
...:) ;D13.06.2009
Zycie tu to Bajka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kama Boss!13.06.2009
Bombowo!!!!!!!!!!!!!!!!!:) x333
SIENNO13.06.2009
Nawet przeklestwa nie określą jak tu fajnie
KamSon12.06.2009
BoSsko!!!
mila12.06.2009
Jest bardzo fajnie i jest bardzo dobre jedzenie i jest dobra obsługa
biaŁY I MIKI11.06.2009
jest super pozdrawiam
Psycho11.06.2009
Jest bosko :) Po prostu świetnie :D Żarcie super, widoki jesczze lepsze a obsługa po prostu marzenie :) Pozdro :)
BARTAZ11.06.2009
Miła obsługa i dobre jedzenie!!!!!!!!!!
MAKU11.06.2009
Jest super!!!!!!!
łukasz P05.06.2009
najlepszy pensjonat
Z2905.06.2009
hejka to znowu ja, chciałam dodać ,że to są wakacie marzeń jedzenie pycha,duże balkony i piękny widok
HACZYK RUDA ŚLĄSKA:P05.06.2009
Siemka:D Na początku chciałbym powiedzieć że właściciele są niesamowici!!!!!Przemili !!!i mają super góralski akcent który sie odrazu słyszy:ppppOśrodek w super miejscu!!!Piękne budynki!!!Pokoje bardzo bardzo fajne ,ale w niektórych pokojach od chłopaków czyli w 62b nie ma telewizorówjezeli jednak traficie na budynek dziewczyn to macie najlepszą wycieczke na świecie!!!piękne łazienki gorąca woda ciepłe pokoje :D jedzienie super imożna jeść dowoli wiec nawet największy obżarciuch zaspokoi swoje pragnienie oraz gŁód:P byŁem tam od 03.06.09 do 05.06.09 wracam znowu w tewakacje z kolegami!!!! autobusy do zakopanego oraz inne różne miejsca w górach odjażdżają co 20 minut prawie że spod pensjonatu:ppp sklep jest okolo200 metrów od domu;p mocne głośniki w świetlicy oraz cieplutka woda w podziemnym basenie;p basen na zewnątrz w lato napewno bedzie również ciepły.cały pensjonat posiada kamery wiec jest bezpiecznie.kontakty są w pokojach chyba po 3 w każdym. no i w łazieńce również jest chyba jeden.balkony bardzo duże i mozna sie na nich zrelaksować oczywiście balkony sa na klucz wiec nikt wam nie wejdzie;d można sobie zamówic pizze która nawet szybkoprzyjeżdża(dziękuje właścicielom za ketchup).mogli by troche bardziej grzać kaloryfery w pokojach ale to już mały szczegóŁ lecz ważny.jeżeli ktośszuka fajnego miejsca na nocleg i wycieczke to polecam. jeszcze raz musze powiedzieć że takich przemiłych właścicieli nigdzie nieznajdziecie!!!dziekuje państwu bardzo za gościne:D pozdrowienia z rudy śląskiej!!! przyjeżdżam tu w wakacje!!!!
Gosia04.06.2009
bardzo polecam, wspaniały pensjonat i cudowni ludzie
K831.05.2009
ten kto tam jedzie zazdroszcze mu bo poprostu tak jak mówiła z29 jest mega super.Jest fajny kosz i huśtawki które się ruszają
Z2931.05.2009
był piękny widok
Z2931.05.2009
to były moje wymarzone wakacje
Z2931.05.2009
było super!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdro!!!!!!!!!!!!
Z2931.05.2009
śniło mi się, że tam jadę.
K831.05.2009
ten kto tam jedzie temu zazdroszcze!!!!!!!!!!!
K830.05.2009
a jedzenie poprostu mniam
Z2930.05.2009
było bardzo fajnie i było dobre jedzenie. polecam wszystkim.
Natala29.05.2009
Bardzo polecam! Pokoje ładne i duże! Polecam 6- osobowe( SĄ z łazienkami i TV). Jedzenie w miarę...nawet ok! SP 40 w Częstochowie klasa 5a!!!
julcia&adusia29.05.2009
jedziemy tam 01.06.09.mamy nadzieje,że będzie super.nie możemy się doczekać.pewnie będzie spoko.pozdro XD
dpa27.05.2009
jade tam 1.06.09 odnosz wrarzenie ze będzie super
wesii9727.05.2009
No widać że super miejce jade tam 1 czerwca. Pozdro dla tych co byli.
martyna26.05.2009
już za 6 dni jade
martysia20.05.2009
kto jedzie w czerwcu bo ja tak
Szysza18.05.2009
Ale tam jest fajnie, nie bedzie syfu w łazience (chyba że się zrobi), jadę tam z moją klasą 25.05.09 , pzdr. 6c z SP 40 w Częstochowie:P:P:P
Ewelina18.05.2009
Pojadę tam i mam nadzieje że będzie fajnie(:
Kamil17.05.2009
Ja tam będę z klasa 27-28 maja i nie mogę się doczekać. xD
Małgorzata15.05.2009
Byliśmy w okresie Świąt Wielkanocnych. Pobyt wspaniały. Pokoje skromne, ale bardzo czyste, jedzenie i obsługa super, osobną atakcją jest basen i salaz bilardem. Gospodyni bardzo, bardzo serdeczna. Szczerze wszystkim polecam.
Ola i Jula08.05.2009
Wyjeżdżamy 18.05.09. Mamy nadzieję, że będzie extra, tylko Julce nie podoba się układ z pokojami!
Ola08.05.2009
Pojadę tam 18.05.2009 i mam nadzieję, że będzie fajnie!
Zadowolony07.05.2009
Bylem widzialem i ogolnie ok ale wspomnienia i tak mam najlepsze jak sobie przypomne \"kolezanki\" poruszajace sie w rytmie keri hilson ft lilwayne-turn off :) szalone miejsce hehe
mimi04.05.2009
już chce pakować waliski po widoku basenu
mimi04.05.2009
niedługo jedziemy z klasą i po zdięciach na strące widze że jest extra
Martyna04.05.2009
Niedługo tam jadę i myślę że będzie fajnie szczególnie z klasą =)
Piotras04.05.2009
Niedługo tam jadę mam nadzieję że nie będzie deszczu i będzie zajebi****!
Ola02.05.2009
Bardzo polecam. Jedzenie dobre, do zjedzzenia. Pokoje czyste!! Bardzo polecam!!
Kamila30.04.2009
jeszcze tu nie byłam ale jade za 3 dni :) mysle ze bedzie super :)
zielona szkoła30.04.2009
jeszcze tam nie byłam ale pojade 18/05/09
Weronika Iga Dycha28.04.2009
ja pojade tam 1 Czerwca :D
Emil24.04.2009
P O L E C A M
czesiek24.04.2009
świetny domek, Super wspomnienia...Polecam!
janina24.04.2009
nie polecam, fatalna obsługa oraz kuchnia nie do zjedzenie, nieświerze!!!
Oliwia18.04.2009
tak Ewa tam jest najsuper!!!!!
Ewka18.04.2009
ja tam nie byłam ale moja siostra cioteczna Oliwia była i mówiła ze jest SUPER!!!!!!!!
Kladzia18.04.2009
Niedługo się tu wybieramy :) Mam nadzieje, że będzie świetnie! :)
Hello16.04.2009
jest tu super polecam
Vito16.04.2009
Jednym slowem SUPER . Polecam !!!
Kris08.04.2009
Jeszcze nas tam nie bylo, ale za dwa dni bedziemy i liczymy na super ekipe. Smutasy prosze w domu zostac :)!!!
Adamek08.04.2009
Rewelacja , polecam ;)
Fajna03.04.2009
Superaście tu jest !!! polecam
hmmm...03.04.2009
mam nadzieję że będzie tam fajnie
ola kasprzyk31.03.2009
ale wypas
ola, ada, karolina31.03.2009
na razie mamy plany co do pokoi :-). chyba będzie fajnie.
martyna*30.03.2009
ja jeszcze tam nie byłam ale mam nadzieje ze będzie ful wypas!
ola30.03.2009
byłam tu! super tu jest
ada30.03.2009
Jeszcze nie pojechałam do tego domku, ale pojadę 18.05.2009. u mnie to jak na zielonej szkole. na razie wszystkim się nie podoba (wyłącznie pokoje),ale mam nadzieje, że będzie cool. :-).
igor26.03.2009
to zajehany domek super basen jak w niebie normalni ful wypas!!!!
heh...po prostu ja18.03.2009
POLECAM!!! Klimat doskonały... gospodarze przemili... jedzonko pycha... basen-marzenie... poza tym kontakt z przyrodą... nigdy nie chce stamtąd wyjeżdżać i zawsze wracam...:)
Paweł18.02.2009
Gorąco polecam Pensjonat u Jędroli. Panuje tam wspaniała atmosfera a stok narciarski jest doskonały zarówno dla amatorów jak i zaawansowanych narciarzy. Jedzenie wyśmienite i prawdziwie góralski klimat !!